Operalåven

Om

Operalåven - en intim kulturscene med særpreg, innsikt og utsikt. Musikalske opplevelser i et staselig gårdstun. Velkommen innom!

Låvebygger, operasanger og lokal ildsjel. Marit har sunget på mang en scene, men det er på familiegården i Ål at hun sikter seg inn på den store drømmen: Operalåven i Hallingdal! En kulturscene for musikalsk liv og mangfold, selskapeligheter og ja, alt som kler kombinasjonen av storslått utsikt og inspirerende lokaler. 

«Operalåven» i Votndalen er en låve fra 1930 som er under utvikling til å bli en unik kulturscene, der den norske kulturarven kombineres med moderne arkitektur og internasjonalt kunstuttrykk. Utsikten utover dalen og det staselige gårdstunet har siden 2019 trukket fulle hus til arrangementene "Kalde nyttårskonserter" inne i den gamle låven og "Sommeropera" ute på tunet. Publikum er fastboende, hyttefolk og tilreisende fra hele østlandsområdet. Arenaen er blitt ønsket varmt velkommen i Ål, som nylig ble kåret til «Årets kulturkommune». Låven driftes av «Operalåven AS», et ideelt selskap som har som mål å tilby publikum konserter på høyt nasjonalt nivå samt å gi lokalt kulturliv en attraktiv arena der man kan avholde egne arrangementer.

Privatpersoner og bedrifter ønskes velkommen til å kjøpe andeler i Operalåven for å støtte ombygging av den gamle låven i 2022/23– den nye arenaen skal bli en av Hallingdals flotteste kulturarenaer, som i tillegg skal være et vakkert sted for seremonier og feiringer som bryllup og konfirmasjoner. Andelshavere får inngangsbillett til åpningskonsert den dagen ombyggingen er ferdig, og bedrifter som kjøper 10 andeler eller mer får egne avtaler om profilering og synlighet under arrangementer.

Det arrangers både nyttårkonsert, påskeklang og sommeropera her hvert år.

Velkommen til en annerledes konsertopplevelse!

Kart

Operalåven i Hallingdal

TypeKultur

Sehlsvegen 180, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 46 68 22 82