Flotte løyper til kveldstur

Om

Liatoppen Skisenter
Her finner man en lysløype som gir muligheten til 9 km sammenhengende tur, hvorav 5 km er i sløyfe. Løypeprofilen passer både aktive og mosjonister. Preparering skjer hver gang det har vært snøfall. Bruk gjerne Liatoppen sin løypebrosjyre og se på den rosa løypa med utgangspunkt fra skisenteret. Lysene er tent frem til kl. 23.00 hver kveld.

Votndalen
Ved Ål Skisenter finnes det en rundløype på ca 3 km.

Leveld
Her går det en rundløype på ca 2,5 km vis a vis Leveld Skule.

Vats
Det er lys i Bygdeløypa fra idrettsplassen i Vats og forbi Nordheim og videre opp til Skarslia, ca. 5 km. Lysene er tent frem til kl. 23.00 hver kveld.

Torpo
Lysløype på ca 2,2 km med start og mål ved klubbhuset på Bakketun stadion.

Ål sentrum
På Bråta Idrettsanlegg finnes det nå en rundløype på 1,2 km som har flomlys fra mandag - torsdag mellom kl 17.00 - 20.00.
I tillegg er det kjørt opp ca 1 km med lysløype i Hallingdal Feriepark som går fra resepsjonen langs elva til aktivitetshuset. Dette lyset er på hver dag mellom 15.30 - 23.00. Løypa fortsetter over til Vangen, men her er det ikke lys på kvelden.

For informasjon om oppkjøring av lysløypene på Liatoppen og i Vats følg med på live-tracking. De andre lysløypene er ikke med i Ål sitt offisielle løypenett og har derfor ikke live-oppdatering.

Fasiliteter

Vintersport

  • lysløype
  • oppkjørte løyper

Kart

Lysløyper

TypeLysløyper

3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 32 08 10 60