Skarvhytta

Om

Fysst, tidlieger Skarvhytta, er et moderne hyttekonsept til en fornuftig pris. Hyttene er enkel i sin uttrykksform, med et design inspirert av Skarvheimen.

Arkitekten - Arkitekt Ingar Dalen har hentet inspirasjonen til Fysst fra Skarvheimen – fjellområdet som strekker seg fra Hemsedal i øst til Aurland i vest. Tanken bak designet var å gjøre kontrasten mellom inne og ute så liten som mulig. Bruk av store vindusflater, ubehandlet lerk og åpne romløsninger gir Fysst en særegen nærhet til omgivelsene. Hytta er praktisk, stilren og med flere originale løsninger. Den er dessuten basert på elementer, noe som gir den enkelte muligheten til å utvide hvis behovet skulle melde seg. Ingar har vært opptatt av å skape et unikt design til en fornuftig pris. Ingar har lang erfaring med prosjektering av hytter, samt utvikling av elementhytter sammen med elementfabrikk.

Produksjonen foregår i Litauen etter norske krav og monteres av egne snekkerlag. Det benyttes lokale aktører til grave- og terrengarbeid, betongarbeid, supplerende snekkerarbeid, elektro- og rørinstallasjon, flislegging og eventuell maling.

Fysst AS er Miljøfyrtårn-bedrift.

Fysst– Inspirert av fjell

Kart

Fysst AS

Torget 3, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 975 27 112

Utmerkelser

  • SM Miljøfyrtårn