Båt/kajakkutleie

Om

For de som ønsker aktive sommerdager er padling et flott alternativ, og Ål er et godt utgangspunkt. Padling gir deg en unik mulighet til å utforske naturen på en ny måte. I en kano eller kajakk kan du padle rolig over små fjellvann, på Strandafjorden i Ål sentrum eller ta en lengre tur i et av de store, oppdemte vannene høyt til fjells.
På høyfjellet ligger det mange store og små vann som er ideelle for padling. I Bergsjøen og Rødungen kan man padle lange turer i et fantastisk fjellandskap som stadig byr på noe nytt. Det er også fint å padle på Stolsvatnet og ta en rast i Iungsdalen.

Utleie
Topcamp Hallingdal leier ut kanoer og kajakker som du kan sette deg rett oppi og padle ut på Strandafjorden. En hyggelig aktivitet for hele familien. Utleie av robåt, SUP kano og kajakk med redningsvest.

Bergsjøstølen leier ut kano, robåt og kajakk, og leier du her har du også mulighet til å fiske i Bergsjøen fra båten. Her finner du også en gapahuk som er åpen for alle samt at du kan samle stolper i Stolpejakten. På Bergsjøstølen kan du også ta turen inn for å kjøpe deg en is, kaffe og vaffel. 
Vil du oppleve noe helt unikt kan du leie deg badstue med en av de fineste panoramautsiktene.
Bergsjøstølen er også behjelpelig med å frakte kajakker inn til Stolsvatnet dersom man vil ha en lengre padletur inn til f.eks Iungsdalen der man kan spise ureist tradisjonsmat fra Hallingdal. 

Rødungstøl Høyfjellshotell leier ut robåt.

 

Fasiliteter

Båter

  • kajakk
  • kano
  • robåt

Kart

Båt/kajakkutleie

TypeBåt

3570, Ål