Her kan du prøve om Ålhytta er det du ønsker.

Om

Produserer den arkitekttegnede Ålhytta.

Ålhytta ble definert som moderne arkitektur da den kom i 1966 og står trygt plassert på samme sted i dag, drøye 50 år senere. Kjell Lund, Lund & Slaatto, sa en gang at «noe av det geniale med Ålhytta er at den ikke tar alder».

Ålhytta er tidløs. Tradisjonell byggeskikk, kledd i rene, stramme linjer. 

Lokal forankring og varighet er nøkkelord hos oss. Hyttene produseres i vår fabrikk på Ål og monteres av våre egne snekkere. Vårt eget interiør produseres rett vest for fjellene, i Jølster, og alt av sofamadrasser, puter og seilduksgardiner sys i vår egen Systugu her på Ål. Dette gir oss full kontroll på hele vår leveranse og sørger for at vi kan garantere for opprinnelse og kvalitet i alt vi leverer. 

Ålhyttas stramme arkitektur, slanke hyttekropp og lave mønehøyde gir en dempet hytte. Ålhytter skriker ikke etter oppmerksomhet, men oppsummerer: «Hvorfor bygge stort når man kan bygge smart?». Et redusert behov for areal og høyde gir en hytte som tar hensyn til naturen vi bygger i.

Og akkurat det er vel poenget? Vi reiser på hytta for å komme nærmere naturen, ikke distansere oss fra den.

Hytta leveres som nøkkelferdig eller byggesett og har utallige variasjonsmuligheter. De leverer interiørløsninger som sitteplasser, enten det er faste sofabenker eller løse stoler, gir siktlinjer i tråd med vinduenes format og plassering. Skuffer under sengene sørger for nødvendig lagringsplass. Hemsvinduer i gavlvegger gir gjennomgående lys. Peisovner setter stemningen.

Ålhytta har flotte byggeklare tomter i Hallingdal og Eggedal.

Kart

Ålhytta AS

TypeService

Ylivegen 16, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 32 08 60 50