Gamaldanskveld 2024

Om

Laurdag den 17. februar 2024 klokken 18.00-02.00 gjentek me suksessen med Gammaldanskveld i Bergtatt Bistro.

 

Jubilemumsåret for toradertrioen og Hallingdal Kraftlag er over. Men dei «stiller opp» og spelar slik som berre dei kan. Er velkjent for dei fleste. Nytt av året er at me innhentar kjente spelemenn og gammaldansgrupper frå Gudbrandsdalen med innslag frå kongsberg og ringerikret

 

Denne gongen blir det Grindsuen & Midtli`s orkester + pianokammeratene


Grindstuen & Midtliens orkester starta opp i 1980. Det har vore forskjellig besetning opp gjennom åra. Gruppa er svært attraktiv – Mykje ute å spelar til dans og underholdning. Dei spelar knakande god gammaldansmusikk-Isped «gamle svisker» med sang.
 

Pianokammeratanae har sitt grunnlag fra ei prøvespeling av nye trekkspel på Storefjelltreffen i 2018. Alle 3 trekkspelkarane spelte pianotrekkspell- kjemien i spelestil og låtvalg gjorde at samspelet fortsatte og pianokammeratane vart grunnlagt. Kontrabass og gitar kom med i 2019.
Første opptreden var på 100-årsjubileet for Oddvar Nygaard på Rudi gard hausten 2019. Etter det en heild del opptredenar på festivalar, ymse treff og landsfestivalar.

 

Kvelden blir lagtopp som før, med 3 retters middag- musikalske innslag og allsang. Så blir golvet rydda til danseplass med skikkelig god gammaldans. Kr 800,- pr pers inkludert middag. 

 

Meny:
Rotsellerisuppe
Boeuf Bourguignon med potetmos
Sjokolademusse

 

Gled dykk! 

Kart

Gamaldanskveld 2024

TypeSosialt/ fest

Topcamp Hallingdal, Myrovegen 15, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 32 69 92 00

Sjekk tilgjengelighet forGamaldanskveld 2024 (Åpnes i et nytt vindu)