Aktive barn og unge under Bendit skiskytterfestival

Om

Liatoppen skisenter ligger i Liagardane, 920 m.o.h. og er en flott skiskyting- og langrennsarena. Her er det alltid tidlig sesongstart og sikre snøforhold.

Sjekk når det siste ble kjørt løyper på Liatoppen ved å gå til skisporet.no og søke Liatoppen.

 

Løypenettet på Liatoppen er det eneste anlegget i Hallingdal som er sertifisert etter internasjonale krav. Lysløypenettet på 9 kilometer er knyttet sammen med det omfattande turløypenettet i området. Liatoppen er et godt utgangspunkt for skiturer innover Votndalsåsen, mot Oppheim- og Torpoåsen eller Bergsjøområdet.

Høsten 2017 stod rulleskiløypa på 1,25 km klar, inkludert standplass på skytebanen.Ca 500 meter fra stadionområdet er det opparbeidet et skileikområde hvor du finner grillhytte, benker og bålpanne.I løpet av vinteren arrangeres det mange skirenn og skiskytterrenn her, både lokale og nasjonale.ARENA ÅL
Arrangementskommunen Ål inviterer idrettsgrupper, lag og klubber på alle nivå til å velge Ål som arena for effektiv trening og vellykkede arrangement. Gode gruppetilbud og tilrettelegging etter ønske. 
Les mer på http://www.al.no/arenaSkiskytterfestival
Hvert år arrangeres Bendit Liatoppen Skiskytterfestival. Denne skiskytterfestivalen er sesongavslutning for skiskyttere i alle aldre og samler over 1000 utøvere fra landslagsløpere til yngste rekrutt, til to dager med konkurranse og moro i Ål.Liatoppen Fjellstue er nærmeste nabo.

Fasiliteter

Vintersport

  • lysløype
  • oppkjørte løyper
  • skilek
  • varmestue

Kart

Liatoppen Skisenter Ål i Hallingdal

TypeSport

Liatoppen, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 954 83 478