For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Torpo Gjestegård oversiktsbilde

Om

På sykkel i Hallingdal i sommer? Torpo Gjestegård er et naturlig overnattingssted for sporty mennesker som ønker å sykle, klatre eller løpe/gå i Hallingdal. Gjestegården kan tilby overnatting, mat, drikke, utegrillplass, pumptrackbane, sykkelvask og fisking. De bidrar gjerne med tips til kart, stier, guider, klatrefelt, buldrefelt, shuttlig, verksted og utleie av sykler. 

Hallingdal og Torpo Gjestegård er et perfekt utgangspunkt for alle som liker en aktiv ferie. Gjestegården har en sentral beliggenhet langs riksvei 7, midt mellom Hemsedal og Geilo. Hallingdalselva renner friskt forbi gjestegården og innbyr til bading hele sommeren.

Hallingdal har et enormt nettverk av sykkel- og turstier med alt fra enkel til utfordrende stier. Klatrefeltet "Natten" og buldrefeltet "Hovda" er i nærheten av gjestegården, og de gode sykkelstiene i Nesbyen, Gol, Torpo og Ål er heller ikke langt unna. Gjestegården har egen pumptrackbane og alle gjestene kan benytte seg av uteplassen med grillfasiliteter og kafeteriaen. I tillegg er det møterom og konferanserom.

Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter eller hytter. Alle overnattingsalternativene har eget bad. Leilighetene og hyttene har i tillegg kjøkken og oppholdsrom,og ligger på bakkeplan ved Hallingdalselva. 

Det tilbys enkle middagsretter som bl.a pizza, og gjestegården er kjent for gode vaflter og eget Torpobrød.

Torpo Gjestegård ligger ca 2,5 time fra Oslo og ca 4 timer fra Bergen.

Velkommen til Torpo Gjestegård!

Kart

Torpo Gjestegård

Torpovegen 165, 3579, Torpo
Close window

Call direct on:

+47 906 43 006

Sjekk tilgjengelighet forTorpo Gjestegård (Åpnes i et nytt vindu)