Fasaden på Torpo Gjestegård i koselig vinterdrakt.

Om

Torpo Gjestegård er et natulig overnattingssted for sporty mennesker både sommer og vinter. Gjestegården ligger ca 2,5 time fra Oslo og ca 4 timer fra Bergen.

På sommeren er aktivitetene sykkel, klatring, fiske og fjellturer i Hallingdal.

På vinteren er det kort vei til preparerte langrennsløyper, alpinbakker, toppturmuligheter og isklatring.

Gjestegården kan tilby overnatting, mat, drikke, utegrillplass, konferanserom (10 og 40 personer), smørerom, pumptrackbane, sykkelsti, shuttling med bil og shuttlehenger for opp til 7 personer, sykkelvask og fisking ved elvebredden av Hallingdalselva. De bidrar gjerne med tips til kart, stier, guider, klatrefelt, isklatring, shuttling, verksted, utleie av sykler, leie av toppturutstyr og gode skiområder.

Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter på bakkeplan eller hytter. Hotellrommene er store og romslige og har dobbeltsenger og delikat bad. Leilighetene ligger i rekke på bakkeplan og har kjøkkenkrok, liten terrasse og nyoppusset bad. Hyttene ligger også på den store tomten til gjestegården og har relativt enkel standard med soverom, kjøkken, stue og bad. Vi har sesongleiligheter og hytter til leie et halvt år av gangen.

I tillegg har gjestegården kafeteria og resepsjon med hyggelig og hjemlig atmosfære, bar med alle skjenkerettigheter, et bakeri der det selges ferskt brød til frokost samt wienerbrød og vafler i åpningstiden. Gjestegården serverer enkle middagsretter som bl.a pizza og er kjent for gode vafler og eget Torpobrød.

Besøk gjestegården på www.torpogjestegaard.com eller kontakt dem på torpogjestegaard@gmail.com

Velkommen til Torpo Gjestegård!

 

Kart

Torpo Gjestegård

Torpovegen 165, 3579, Torpo
Close window

Call direct on:

+47 906 43 006

Sjekk tilgjengelighet forTorpo Gjestegård (Åpnes i et nytt vindu)