For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Glamping i Hallingdal Feriepark

Om

Hallingdal Feriepark har hatt som ambisjon å sette en ny standard for camping i Norge og dette tar glamping ett sted videre!

Sommeren 2018 sto det 6 Glamtents i Hallingdal Feriepark (3 firemannstelt og 3 tomannstelt). Hvert telt har en flott 100 kvm gresstomt, rett ved Hallingdalselva.

Teltene er 5 m i diameter og med 3 m takhøyde i sentrum. Koselig og stilig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Teltene er innredet med elektrisitet og vifteoevn som gir et behagelig innemiljø.

De er tørre og superkoselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.

Å overnatte i et av Hallingdal Feriepark sine Glamtents er en uforglemmelig opplevelse.

Telt med 2 senger:
2 rammemadrasser (som dobbeltseng) med overmadrasser, puter + dundyner, sengeteppe, nattbord, ulltepper, gulvtepper, saueskinn, kiste for oppbevaring, 2 stoler + bord, elektrisk vifteovn, elektrisk lampe, lykter, takkandelaber, utemøbler.

Telt med 4 senger:
4 enkeltsenger, teltet er innredet i hovedsak som tomannstelt, men 4 stoler for både inne- og utebruk.

Supert i kombinasjon med leie av eget familiebad. 

Kart

Glamping i Hallingdal Feriepark

Myrovegen 15, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 32 69 92 00

Sjekk tilgjengelighet forGlamping i Hallingdal Feriepark (Åpnes i et nytt vindu)