Hallingdals Heitaste

Om

Nå kan du oppleve de beste flytstiene Hallingdal har å by på. Ål Adventure viser deg sine hemmeligheter og tar deg med utenfor allfarvei til de flotteste stiene i området.

Denne turen sykles en helg med hovedsakelig nedoverbasert sykling, hvor du transporteres opp og sykler ned!

Hallingdal har et enormt nettverk av stier og Ål Adventure`s lokalkjente guider viser deg et utvalg av de beste flytstiene i dalen. Du slipper å planlegge, surre med gps, bruke dagen på å sykle opp og ikke minst sykle feil så du går glipp av de beste stiene. Du trenger heller ikke å tenke på å hente bilen din langt oppi fjellheimen og du slipper å slå opp telt og lage mat på primusen, alt dette ordnes!

Hele Hallingdal har fantastiske muligheter for stisykling som garantert vil gi deg opplevelser du sent vil glemme. Det brukes buss for å frakte deg opp i fjellet slik at du kan være uthvilt til å cruise ned igjen, hvor bussen venter på deg for å ta deg videre til neste eventyr.

Turene velges ut fra vær og føre. Det er best med tørre stier, og det er ofte store lokale forskjeller på føret i de ulike dalførene. Området strekker seg fra Geilo og ned til Nesbyen.

Innlosjering skjer i Topcamp Hallingdal, som ligger helt inntil Hallingdalselva, hvor du kan bade eller fiske etter ørret etter endt sykkeldag. Eventuelt skjer innlosjering i Ål Pensjonat som er en sveitservilla fra 1897, som er pusset opp til et helt unikt pensjonat. 

Dette er turen for deg som liker å sykle flytstier av beste sort, oppleve noe nytt fra sykkelsetet sammen med andre likesinnede og er glad i god mat.

Varighet: 4 dager (torsdag-søndag)

Oppmøte dag 1: Nesbyen.Tidspunkt avtales senere.

Nivå: Erfaren

Høydepunkter på turen:

Fantastiske flytstier

Lokale guider

Transport til fjells

Kortreist mat

Turen krever min. 3 deltagere for å gjennomføre. Bestiller du tur som ikke blir fylt opp, blir naturligvis pengene refundert.

 

Kart

Hallingdals Heitaste

TypeGuidet tur

Book Ål, Kuluvegen 1, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 993 79 999

Sjekk tilgjengelighet forHallingdals Heitaste (Åpnes i et nytt vindu)