Ice Music Festival Norway 2024

Om

Velkommen til Ice Music Festival Norway 2024!

 

Bergsjøstølen er åsted når Ice Music Festival arrangeres for 19. år på rad. Her høyt oppe i fjellet skaper den kalde, mørke himmelen over Bergsjø en virkelig magisk atmosfære om vinteren. Som tidligere arrangeres festivalen under fullmåne som gjør det ekstra magisk. 

 

De er kanskje den enste festivalen som er 100% styrt av naturen. Naturen gir dem alle instrumentene, konsertlokalet og festivaltidspunkt. Festivalen er også 100% resirkulerbar, og alle instrumenter og hele konsertarenaen tis tilbake til naturen etter bruk.

 

Vår hovedartist i 2024 er den fantastiske sangeren, låtskriveren og komponisten Thea Hjelmeland, som skal opptre med Ice Music for aller første gang. Med Thea blir selveste grunnleggeren av Ice Music, Terje Isungset. Joik-supermo Torgeir Vassvik vil kanalisere en utpreget arktisk stemning inn i igloen og veve inn sine forførende tradisjonelle sanger forankret i samisk musikktradisjon.

 

Og vi gleder oss til å se gjenkomsten av Ice Music Festivals gjengangere – den fantastiske visesangerinnen Berit Opheim og trommesviseren Ivar Kolve, som begge omfavner utfordringene med å opptre med is og i lave temperaturer. For å oppnå denne intime og spesielle atmosfæren, vil 2024s festival være mindre, med kun et begrenset antall billetter i salg. Alle konserter foregår i iglo, så bestill iglo-setet ditt tidlig. Billetter ligger nå ute for salg! 

 

Vi gleder oss til en kald, men spektakulær musikkopplevelse.

 

 

Kart

Ice Music Festival Norway 2024

TypeKonsert

Bergsjøstølen Fjellstue, Bergsjøvegen, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 32 08 46 18

Sjekk tilgjengelighet forIce Music Festival Norway 2024 (Åpnes i et nytt vindu)