Gryting, far og to sønner

Om

Så du dem på Beat for Beat?? Eller så husker du dem kanskje fra The Voice og Norske Talenter? Gryting består av far Håvard og sine to sønner Endre og Adam. Guttene har vokst opp i et multikulturelt miljø på Fjell i Drammen. Dette har vært med å forme dem musikalsk, men kanskje aller mest sosialt. Med en far som frilans-sanger har musikken vært like naturlig som mat i familien Gryting! Gled dere til en konsert som spenner fra 50-talls soul til rykende fersk urban pop og hip-hop fra Drammen.

Endre (aka Chvnge) kjenner vi igjen fra fjorårets The Voice på TV 2 der han tok seg helt fram til semifinalen og ble den første rapperen som fikk gjøre sin helt egen låt i den populære konkurransen.

15 år gamle Adam ble en publikumsfavoritt da han i fjor nådde helt til finalen i Norske Talenter. På audition fikk han alle dommerne til å reise seg, danse og rope JA - i kor. De mente Norge hadde fått se en ny stjerne og sammenlignet ham med både Michael Jackson og Bruno Mars.

Pappa Håvard (47) er en svært ettertraktet vokalist som har koret i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest en rekke ganger - i tillegg til en rekke TV-show som Idol, Momarkedet, Idrettsgallaen og Spellemannsprisen. 

Både Håvard, Endre og Adam representerer ulike sjangere med unikt særpreg. Det er kanskje nettopp derfor dette samarbeidet treffer så bredt.

Det gjør nemlig at hele familien får lyst å gå på konsert - sammen!

Kart

Gryting, far og to sønner

TypeKonsert

TID Kafè & Landhandel, Myren 36, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+47 902 32 443

Sjekk tilgjengelighet forGryting, far og to sønner (Åpnes i et nytt vindu)

Åpningstider

TID Kafè & Landhandel (6 Jun 2021)
DagTider
Søndag17:00
TID Kafè & Landhandel (6 Jun 2021)
DagTider
Søndag19:30