For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Frode Johansen på TID Kafè & Landhandel

Om

Frodes konserter kjennetegnes av en mann og hans gitar. Med vekslinger mellom god humor, og ektefølte og nære sanger. I den nye forestillingen blandes gamle slagere med helt nye sanger i ekte Frode-stil.

Han startet sin musikalske karriere som pub-trubadur da han som 16-åring forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen. Han platedebuterte med egne låter i 2013 og har siden vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge. Han har gått under mange navn, bl.a  «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»

Frode har gitt ut seks album, hvorav det siste; «Best Aleine!» viser multiinstrumentalisten Frode; han spiller alle instrumentene selv. Låtene «Akkurat Som Mamma» og «Vakringen Sover» er mye spilte låter fra plata, samt «Forsvunnet» som handler om demens.

Han er den prinsippfaste artisten med integritet mot det kommersielle. Han er artisten med mange klassikere, men ingen hits. Han er en av dem som går de anonyme kjempers vei i kampen for norsk musikktradisjon. Han er en ærlig formidler og en fantastisk gitarist. Han har et trofast publikum, og egen fanklubb.
 

Kart

Frode Johansen på TID Kafè & Landhandel

TypeKonsert

Myren 36, 3570, Ål
Close window

Call direct on:

+ 47 902 32 443

Sjekk tilgjengelighet forFrode Johansen på TID Kafè & Landhandel (Åpnes i et nytt vindu)

Åpningstider

TID Kafè & Landhandel (22 Aug 2020)
DagTider
Lørdag14:00 - 16:00